De amusementswereld staat niet stil en de afgelopen jaren zijn de 'Ticket Machines' aan een ware opmars bezig... Ze nemen weinig plaats in beslag, ze bieden uren spelplezier voor jong en oud als groot en klein en daarnaast leveren ze heel wat punten op... Bij ieder spel wint u als speler tickets, deze kunt u na afloop laten optellen in het 'Ticket Station'. De verworven punten kunt u vervolgens afhalen aan de kassa... Sinds 2005 hebben wij in onze zaak enkele 'Ticket Machines' staan en de afgelopen jaren zijn deze qua aantal stevig uitgebreid... We geven u alvast een overzicht.

 

> Big Bass Wheel Pro: Sinds 2009 prijken twee exemplaren van de 'Big Bass Wheel Pro' in Lunapark Brazil. Het spel is heel eenvoudig... Na ingeving van het biljet of na inworp van het muntstuk trekt u aan de hendel waarna het wiel begint te draaien. Op dit wiel staan de te winnen tickets vermeld. Als het wiel stopt krijgt u de tickets die op de pijl vermeld staan. De gewonnen tickets kunnen omgezet worden in punten aan het 'Ticket Station'.

 

 

 

> Monster Drop: In 2011 hebben we de 'Monster Drop' aangekocht, het kleine broertje van de 'Monster Drop Extreme' (zie beschrijving hieronder). Het spelconcept is identiek aan dat van de 'Slam-A-Winner' (inmiddels verdwenen bij Lunapark Brazil). Na ingeving van het biljet of na inworp van het muntstuk dropt u ballen op een draaiende platform wat voorzien is van holes met punten/tickets. Met een beetje geluk scoort u de 'Monster Jackpot' en keert u huiswaarts met heel wat punten... De huidige waarden van deze 'Monster Jackpot' staat bovenaan beide speelvelden vermeld. De gewonnen tickets kunnen omgezet worden in punten aan het 'Ticket Station'.

 

 

> Ticket Station: Door het steeds groter wordende aanbod aan 'Ticket Machines', hebben we midden 2011 onze oude 'Ticket Eater' vervangen door een recenter model, het 'Ticket Station'. Het 'Ticket Station' biedt de mogelijkheid aan vier spelers om hun gewonnen tickets te laten optellen om nadien met de print out het gewonnen puntensaldo aan de kassa te bekomen. Het leuke aan dit 'Ticket Station' is dat u het optellen en verwerken van de tickets kan volgen door zijn doorschijnende look. Maak u alvast maar klaar voor veel speelgenot!

 

 

> Monster Drop Extreme: Sinds 2012 zijn wij de trotse eigenaar van deze stoere jongen: de 'Monster Drop Extreme', het grote broertje van de 'Monster Drop' (zie beschrijving hierboven). Het spelconcept is identiek aan dat van de 'Monster Drop' (zie beschrijving hierboven) alleen heeft deze net dat tikkeltje meer... Met een beetje geluk scoort u de 'Monster Jackpot' en keert u huiswaarts met heel wat punten... De huidige waarden van deze 'Monster Jackpot' staat bovenaan het speelveld vermeld. De gewonnen tickets kunnen omgezet worden in punten aan het 'Ticket Station'.

 

 

 

> Harpoon Lagoon: Sinds midden 2013 prijkt 'Harpoon Lagoon' in onze zaak. Als één van de eersten in België hebben we dit uniek spel naar ons land gehaald. Het spelconcept is een combinatie van een videogame en een ticketmachine. Na inworp van het muntstuk begint het spel met als doel zoveel mogelijk targets met uw harpoen te raken. Hoe meer targets u raakt, hoe meer tickets u krijgt. In totaal kunnen vier spelers tegelijkertijd aan dit spel deelnemen. De gewonnen tickets kunnen omgezet worden in punten aan het 'Ticket Station'.

 

 

> Flappy Birds: In het najaar van 2014 hebben wij, wederom als één van de eersten in ons land, de arcadekast met het populaire spel 'Flappy Birds' naar Lunapark Brazil gehaald. Het spel is immers enorm populair als mobiele app op menig smartphone. De bedoeling van het spel is om een vogel te laten vliegen en obstakels (buizen) te ontwijken. Voor iedere buis die u als speler ontwijkt krijgt u tickets. De gewonnen tickets kunnen omgezet worden in punten aan het 'Ticket Station'.

 

 

> Full Tilt: De laatste aanwinst bij Lunapark Brazil is het spel 'Full Tilt'. Na ingeving van het biljet of na inworp van het muntstuk krijgt u de controle over het roer. Met dit roer begeleidt u een bal omlaag richting de holes met punten/tickets. De gewonnen tickets kunnen omgezet worden in punten aan het 'Ticket Station'.

 

- FOTO -

- FOTO -

 

- FOTO -