Transport... Een belangrijk gegeven voor het vervoeren van onze zaak... Ons wagenpark bestaat uit 2 vrachtwagens, het lunapark, een caravan, een woonwagen en een stroomaggregaat.

 

De meest recente vrachtwagen, die we sinds 2005 in ons bezit hebben, transporteert het lunapark. Deze vrachtwagen bevat tal van accessoires (decoratie, voorvloer, ...) die worden gebruikt tijdens de montage/demontage van het lunapark. Verder transporteert deze vrachtwagen reeds enkele amusementspelen die thuis horen in het lunapark.

 

De andere vrachtwagen, die al enige jaartjes doorheen het Belgisch kermislandschap reist, zorgt voor het transport van onze woonwagen. Ook deze vrachtwagen transporteert enkele amusementspelen van het lunapark.

 

Het lunapark zelf is een stevige middenbouw waarop de volledige zaak is opgebouwd. Uitermate compact en dus ideaal om te vervoeren! Daarenboven herbergt het lunapark reeds een deel van de amusementspelen die in onze zaak staan opgesteld.

 

De woonwagen, die gethematiseerd is het in 'Brazil'-thema, gaat mee op tournee wanneer we een kermis hebben die zich uit onze vertrouwde regio bevindt of wanneer we een kermis hebben die een langere termijn heeft...

 

Tot slot hebben we nog het stroomaggregaat... onze belangrijkste energieleverancier tijdens montage/demontage en wanneer de kermis is geopend...